top of page

Вивчайте англійську у віртуальній реальності

Найкращий і найдешевший спосіб вивчати англійську мову у віртуальній реальності – це Language Lab VR. Language Lab VR доступний для безкоштовного завантаження на Oculus Quest, SteamVR і Pico.

vr language learning
discord logo.png

Як це працює?

Language Lab дає вам завдання для виконання у віртуальному світі, використовуючи лише англійську мову. Застосунок зосереджений на навчанні мови через слух та допомагає вам вивчати англійську так, як опановує мову дитина. Вам говорять, що робити, і коли ви успішно виконуєте завдання, отримуєте винагороду. Ці методи є найшвидшим способом вивчення англійської мови, і доступні вони лише у віртуальній реальності, оскільки вимагають повної фізичної реакції.

Ігри

У Language Lab також можна грати в ігри. Доступні три різні гри, метою яких є розширення словникового запасу. Ви запам’ятовуєте нові слова, дивлячись на 3D-об’єкти та взаємодіючи з ними в ігровій формі.

Середовища

Language Lab має різні середовища для вивчення. Тут є місто, будинок, продуктовий магазин, фастфуд, кафе, паб та ін. У кожному середовищі можна почути назву всього, до чого торкнешся. З багатьма об'єктами в середовищі можна взаємодіяти.

Спілкування

Є також соціальні світи, де ви можете спілкуватися з носіями мови з різних країн в 3D-середовищі. Щосереди відбуваються безкоштовні зустрічі для мовного обміну, де є можливість знайомитися з людьми з усього світу та практикувати свою англійську. Language Lab VR також проводить уроки в реальному часі, на яких можна побути в ролі працівника ресторану, піти за покупками в магазин або проводити час у пабі, і все це англійською мовою.

Language Lab VR постійно розвивається. Регулярно виходять нові уроки, додаються ігри та середовища. Ви можете завантажити програму безкоштовно та розпочати навчання вже сьогодні!

vr language learning
discord logo.png
bottom of page