top of page

Leer Engels in Virtual Reality

De beste en goedkoopste manier om Engels te leren in virtual reality is met Language Lab VR. Language Lab VR kan gratis worden gedownload op Oculus Quest, SteamVR en Pico.

vr language learning
discord logo.png

Hoe werkt het?

Language Lab geeft je taken die je in een virtuele wereld kunt voltooien met alleen Engels. Het is gericht op luisteren en helpt je om Engels te leren op dezelfde manier als een kind leert. Je wordt verteld wat je moet doen en wanneer je succesvol bent, wordt je beloond. Deze methoden zijn de snelste manier om Engels te leren, en ze zijn alleen beschikbaar in virtual reality omdat deze methoden fysieke reactie (TPR) vereisen.

Spellen

Language Lab heeft ook spelletjes om te spelen. Er zijn drie verschillende woordenschatspelletjes waarmee leerlingen woordenschat kunnen onthouden door 3D-objecten te zien en er op een leuke manier mee om te gaan.

Omgevingen

Language Lab heeft verschillende omgevingen om te verkennen. Er is een stad, een huis, een supermarkt, een fastfoodrestaurant, een café, een pub en meer. In elke omgeving hoor je de naam van alles wat je aanraakt. Je kunt ook veel voorwerpen in de omgevingen bedienen. 

Sociaal

Er zijn ook sociale werelden waar je in 3D-omgevingen kunt praten met moedertaalsprekers over de hele wereld. Elke woensdag zijn er gratis taaluitwisselingen waar je mensen van over de hele wereld kunt ontmoeten en je Engels kunt oefenen. Language Lab heeft ook praktijklessen waar je kunt oefenen met werken in een restaurant, winkelen in een supermarkt of tijd doorbrengen in een pub, allemaal in het Engels.

Language Lab VR blijft groeien. Er worden regelmatig nieuwe lessen, games en omgevingen toegevoegd. Je kunt de app gratis downloaden en vandaag nog beginnen met leren!

vr language learning
discord logo.png
bottom of page