top of page

Spaanse taalpartner. Engelstalige partner. Russische taalpartner. Japanse taalpartner. Portugese taalpartner. Duitstalige partner. Chinese taalpartner. Koreaanse taalpartner. Franstalige partner. Italiaanse taalpartner. Nederlandstalige partner. Arabische taalpartner. Oekraïense taalpartner. Hebreeuwse taalpartner. Spaanse taaluitwisseling. Engelse taaluitwisseling. Russische taaluitwisseling. Japanse taaluitwisseling. Portugese taaluitwisseling. Duitse taaluitwisseling. Chinese taaluitwisseling. Koreaanse taaluitwisseling. Franse taaluitwisseling. Italiaanse taaluitwisseling. Nederlandse taaluitwisseling. Arabische taaluitwisseling. Oekraïense taaluitwisseling. Hebreeuwse taaluitwisseling.

Virtuele taaluitwisselingen

Language Lab VR organiseert elke week gratis taaluitwisselingen in hun virtual reality-applicatie. Mensen uit landen over de hele wereld komen om te praten, nieuwe mensen te ontmoeten en online nieuwe talen te oefenen.

vr language learning
discord logo.png

Waar zijn de taaluitwisselingen?

De taaluitwisselingen zijn in de Language Lab VR-applicatie waar mensen uit landen over de hele wereld elkaar ontmoeten, met elkaar praten en oefenen met het spreken van de talen die ze studeren. Sommige mensen noemen het een "metaverse" of een "online taalmeetup". Mensen oefenen Engels, Spaans, Japans, Portugees, Frans en vele andere talen. Language Lab VR kan gratis worden gedownload op Meta Quest, Steam en Pico, en de sociale VR-evenementen staan ​​open voor iedereen die mee wil doen.

 

De omgeving waar de meeste mensen samenkomen heet "Camp Fire". Het is een bosomgeving waar mensen rond een virtueel vuur kunnen zitten en met elkaar kunnen praten. Mensen kunnen ook door het bos wandelen en samen op ontdekkingstocht gaan. Er zijn andere omgevingen beschikbaar voor taaloefening en het leren van verschillende woordenschat, waaronder een fastfoodrestaurant, een pub, een supermarkt, een gymzaal en meer.

Untitled design.png

Wanneer zijn de taaluitwisselingen?

De belangrijkste taaluitwisselingen vinden elke woensdag plaats om 09:00, 14:00 en 21:00 EST. Andere evenementen vinden plaats op verschillende tijdstippen, zodat mensen over de hele wereld in verschillende tijdzones een tijd kunnen vinden die het beste bij hun schema past. Je kunt lid worden van de WhatsApp-groep om op de hoogte te blijven van de tijden en evenementen.

 

De WhatsApp link is hier: www.languagelabvr.com/whatsapp

 

Sommige gebruikers maken hun eigen WhatsApp-groepen om ook hun eigen taaluitwisselingen in de app te hosten.

Hoe werken ze?

Er worden optionele conversatie prompts weergegeven die om de paar minuten veranderen en mensen in de taaluitwisseling iets bieden om over te praten en te bespreken als ze dat willen. Soms brengen mensen trivia-vragen of spelen ze spelletjes of hebben ze andere geplande activiteiten. De virtuele werelden zijn gratis en voor iedereen toegankelijk, dus hosts kunnen alle activiteiten en evenementen plannen die ze leuk vinden.

 

Tijdens de evenementen hebben andere mensen de taal die ze spreken en de taal die ze leren boven hun hoofd hangen. Zo vindt je gemakkelijk taalpartners die de taal spreken die je wilt leren of mensen die je moedertaal leren.

 

Veel mensen over de hele wereld zijn niet in staat om anderstaligen in hun stad te ontmoeten of een taalpartner in hun gebied te vinden. Deze virtuele taaluitwisselingen geven iedereen over de hele wereld de mogelijkheid om overal ter wereld culturele uitwisseling, netwerken en taaloefening te doen gratis. Je kunt deze meetups gebruiken om mensen te ontmoeten en talen te oefenen voordat je op reis gaat of in het buitenland gaat wonen. Word lid van de community, ontmoet nieuwe mensen van over de hele wereld en verbeter je taalvaardigheid!

vr language learning
discord logo.png
bottom of page